Solvarme er en grøn og bæredygtig måde at opvarme dit hjem på ved at udnytte solens energi. Solvarmesystemer består typisk af solpaneler, en varmelagerbeholder og en pumpe. Solpanelerne opsamler solens stråler og omdanner dem til varme, som derefter sendes til varmelagerbeholderen og bruges til at opvarme vand til brug i dit hjem. Solvarmesystemer kan også bruges til at opvarme swimmingpools og gulvvarme.

Med vores mange års erfaring med solvarmesystemer, er Smedemesteren i Thisted nær Klitmøller og Hanstholm det rette valg for dig. Vores team af erfarne smede og VVS’er i Thisted er klar til at hjælpe dig med at udnytte solens energi til at opvarme dit hjem og spare penge på din energiregning. Vi kommer gerne ud og laver en gratis konsultation og et godt tilbud.

Hvorfor vælge solvarme?

Der er mange fordele ved solvarme. For det første er det et ren og miljøvenligt energikilde, der ikke udleder skadelige emissioner. For det andet kan det betydeligt reducere dine energiomkostninger, da solenergi er gratis og ubegrænset. For det tredje kan det øge værdien af dit hjem, da det betragtes som en attraktiv funktion for potentielle købere.

Installation af solvarme

Hos Smedemesteren har vi medarbejdere, der er specialiseret i solenergi, der kan hjælpe dig. Vores dygtige team hjælper dig med at finde ud af, hvor den bedste placering er for solpanelerne og varmelagerbeholderen. Når vi installerer panelerne, tilslutter vi dem til lagerbeholderen, hvorefter vi tilslutter det hele til det eksisterende varmesystem. Installationen er typisk hurtig og kan normalt gennemføres på kun en dag.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på solvarme

Vil du gøre noget godt for miljøet og din pengepung, og er du klar til at investere i solvarme? Eller har du blot nogle spørgsmål omkring det? Så står vi klar til at hjælpe dig og komme med et uforpligtende tilbud. Vi er kun et opkald væk, så ring til os på telefon 24 61 36 37 eller send os en mail på smedemesteren@vvs-mail.dk. Du har også mulighed for at kontakte os via vores kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig.